Založ si blog

Čo týždeň dal: Slota nie je feťák, to všetci ostatní

Nová bomba v lietadle. Ďalší Slotov minister je v pr… prezidentskom paláci na koberčeku, Slotovi feťáci a ďalšie týždenné postrehy.
Autor týchto riadkov bol minulý týždeň na dovolenke, a tak z pracovných dôvodov nemusel denno-denne sledovať politické správy. Napriek tomu sa cíti sa oveľa lepšie. Prekvapujúce

V nedeľu museli v Bruseli pre bombu evakuovať lietadlo spoločnosti Ryanair, ktorá zatiaľ ako jediná lieta aj z Bratislavy. Bombový poplach nakoniec belgická polícia odvolala, keď vysvitlo, že Boeing 737-800 zo Slovenska nepriletel.

Zo Slovenska? Tak poprosím na poslednú runway... pre istotu

Zo Slovenska? Tak poprosím na poslednú runway... pre istotu FOTO: Wikipedia

Autor síce pre dovolenku nesledoval denné politické dianie, ale vycibrený slovník predsedu SNS Jána Slotu na adresu Františka Mikloška si na rozdiel od takej STV všimol.

,,Mikloško, ty si jeden diablov syn, hnusný, odporný, my ti to prepáčime, lebo ťa berieme ako mentálne retardovaného,“ vyhlásil národvec, vlastenec a slušný človek Jána Slota chránený poslaneckou imunitou, Rafajovým podpisovým vzorom dôverníkom Paškom.

Zobuďme sa, bratia, veď sa oni stratia... to fakt nie je nie je naša hymna, čo napísal Janko Kráľ?

Zobuďme sa, bratia, veď sa oni stratia... to fakt nie je nie je naša hymna, čo napísal Janko Kráľ?

Ostáva však otázkou, keď už Jano nabral silu zložiť kompliment ostrieľanému poslancovi, tak prečo neprišiel pozdraviť študentov, čo si ho prosili pred parlamentom? Aha, Janko nepozná text hymny a všetci študenti sú podľa neho feťáci.

Podľa všetkého však feťákom je v tejto krajine niekto úplne iný. Ktoréhože Slotovho ministra to Fico minulý týždeň odvolal? Šiesteho z dvoch ministerstiev? A ktože to vyhlásil, že odvolaný minister Štefanov po chybách za niekoľko miliónov eur „je odborník a urobil na ministerstve kus dobrej roboty“? Ktože to chce odvolaného Štefanova za poradcu na tom istom ministerstve?

Ak toto už nikomu v tejto krajine neprekáža, tak potom na Slovensku zostali iba Slotovi feťáci.

Z toho skvelého predvolebného toluénu si asi šupli aj v STV. Najprv do relácie O 5 minút 12 k podpredsedovi Smeru Markovi Maďaričovi odmietli ne-podredseníčku SDKÚ Luciu Žitanskú s tým, že pre Maďariča nie je adekvátny partner.

Nakoniec tam sedel Pavol Hrušovský, ktorý nikdy podpredseda KDH nebol a teraz nie je dokonca ani predsedom KDH.

V STV na šiestom poschodí by už mali prestať politicky fetovať. Keď už to vidieť aj vo vysielaní, je čas sa zamyslieť nad zmyslom koncesionárskych poplatkov.

Najsociálnejšia teta Vierka na žiadosť premiéra stiahla z parlamentu zákon o domovoch dôchodcov. Hrozilo totiž, že by seniorom neborákom bez peňazí, odkázaných na domovy naozaj pomohli. A toto si pred voľbami silný sociálny štát predsa nemôže dovoliť.

Hneď začiatkom týždňa sa v Trenčíne objavili vandali s politickým názorom. Každý názor si treba v demokracii ctiť. Autor nie je priateľom konšpiračných teórií, ale tá podoba…

Končíme!!!

31.05.2010

Vzhľadom na to, že autor blogu sa od prvého júna 2010 stáva zamestnancom Spoločnosti 7 plus s.r.o, ktorá je v konkurenčnom postavení voči prevádzkovateľovi tohto portálu, tak autor dočasne pozastavuje svoju činnosť na blogspote milan.blog.pravda.sk.

Fico hystericky bojuje o prežitie – skončí ako Paroubek?

29.05.2010

Premiér Robert Fico (Smer) tak ako posledné dva roky potápal SNS a preberal mu voličov, tak tesne pred voľbami ešte intenzívnejšie bojuje za SNS, aby sa do slovenského parlamentu vôbec dostala. Fico si je dobre vedomý, že ak cez päťpercentnú hranicu neprejde čo i len jeden z dvojice HZDS a SNS, jeho vláda skončila. Smeru a konkrétne predsedovi Ficovi reálne hrozí český [...]

Neuveriteľné! StarCraft 2 konečne v predaji

18.05.2010

Zrejme najdlhšie ohlasovaná a zároveň najočákavenejšia počítačová hra je už aj v predaji. Reálne si však zákazníci zahrajú vojenskú scfi-fi stratégiu StarCraft 2 v plnej verzii až po 27. júli 2010. Podľa spoločnosti Blizzard je to oficiálny dátum začiatku distribúcie. Druhý diel najúspešnejšej hry vo svojej kategórii ešte z roku 1998 (!!!) mala pritom byť hotová [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Lukáš Milan

Čo sa do novín nevmestilo, alebo ako to bolo naozaj.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 49158x
Priemerná čítanosť článkov: 5462x

Autor blogu